Nyheder 2018

Nyheder 2018

International Fieldtrial 2018 - Tyskland


Den Quando.... Han er en fantastisk hund og sikke en sæson han har haft indtil nu. Mandag d. 8.10.2018 afholdt DRC, Tyskland sin første internationale fieldtrial i mange år, og Quando fik en start blandt 10 hunde.

Det var en fantasisk dag, super terræn, fine fugle og dagen sluttede med en flot reservevinder med Cacit.


Gratulerer til alle hundene på præmielisten.

Billedet er lånt fra DRC's Facebook.

Den lækreste hanhund er fundet til Leacaz Skylark


Det er med en enorm glæde, at vi kan fortælle om vores hvalpeplaner i 2019.


Vi forventer at parre Skylark i november/december med Astraglen Goliath kaldet Max. En ung og talentfuld hund med et fantastisk temperament, som i en meget ung alder har vist særdeles fremragende internationale resultater. Læs mere om Max og det ventede kuld på vores hvalpeside.


Kontakt os gerne, hvis interesse for en hvalp.


Læs mere her: Hvalpe 2019

Nordjysk markeringsmesterskab 2018


Møgelholts Fox in Amber og Fox in Rusty deltog i dag på nordjysk markeringsmesterskab. Et mesterskab for nordjyske hunde, som afvikles med en klasse for hunde over 2 år og under 2 år. Rollingerne deltog selvfølgelig i klassen for de unge hunde.


Amber - fars pige - gjorde det fantastisk og sluttede dagen med at vinde sin klasse. Vi er stolte:-)

Sommerens resultater - de unge brillierer


Sommeren 2018 har været helt fantastisk for vores unge hunde.


Amber og Rusty gik unghundemesterskabet 12.8.2018 og begge gennemførte alle 4 poster til en flot 1. præmie og med fine point. Rusty var superdygtig på de 4 første poster, satte kun 4 point til, men det frie søg var en tand for meget for ham og der sluttede så den fest. Amber gik alle 6 poster i flot stil, men havde ikke point nok til finalen. To unge hunde, som vi er meget tilfredse med:-)


På Nordjyllands B-prøve 5.8. fik Amber en flot 1. præmie i begynder, og Twite en flot 2. præmie i åben klasse.


På WT 4.8.2018 blev Rusty placeret som WT4 i begynderklassen.


På Raceledelsen for Labradors working test i 28.-29. juli sluttede Quando med en WT3 og en WT7.


Midtjyllands store prøve i Karup var igen i år en fantastisk weekend for os. Leacaz Skylark fik en flot 1. præmie i åbenklasse, Rusty fik flot 1. præmie, Amber en 2. præmie og på dag to - working test sluttede3 Quando med en flot 1. vinder. Det samme gjorde han sidste år på samme prøve:-)


Leacaz Skylark bestod kvalifikationsprøven i juni måned, flot praktisk prøve og en eksteriørbedømmelse som vi er godt tilfredse med:-)Blackthorn Quando vinder af Dansk Retrievermesterskab 2018


Et helt fantastisk forår med masser af flotte resultater er kulmineret med at Blackthorn Quando og Kristian vandt Dansk Retriever Klubs Mesterskab 2018. Vi er så stolte, glade og taknemmelige for det unikke resultat.


For Quando har foråret budt på præstationer både i udlandet på Skinners World Cup, IWT Bologna og herhjemme flotte resultater på B-prøve og working test.

Rusty

Udlandet venter på Blackthorn Quando


Blackthorn Quando repræsenterer i år Danmark på to af de største prøver i Europa - vi er stolte og både Kristian og Quando har spændt hjelmen for at vise det bedste arbejde.


Skinners World Cup afvikles d. 12.-13. maj i England, og her er det danske hold repræsenteret ved:

  • Brian Rasmussen med Batmoors´ Hill Clyde
  • Kristian Bredahl Olesen med Blackthorn Quando
  • John Juul Henriksen med Stenhøjgårds Cille-Lovis
  • Kaptajn Danny Fraser med Fendawood Able


IWT afvikles i Bologna, Italien den sidste weekend i maj. Her er Kristian på Danmark 1- holdet, som er repræsenteret ved:

  • Rikke Lund med Kennel Abellabbens Beauty
  • Kristian Bredahl Olesen med Blackthorn Quando
  • Kaptajn Danny Fraser med Fendawood Able


Knæk og bræk til jer alle sammen, og de øvrige danske hold på IWT:-)

Flere flotte resultater på forårets prøver


Mange af hundene har været i ilden i den seneste måneds tid:-)

Amber har fået en flot brugsprøve, så nu kan hun snart også prøve kræfter med de officielle prøver.

Rusty fik en flot 1. præmie i begynderklassen på sin første markprøve B

Quando blev vinderplaceret som 3. vinder med CK i Østjylland og med udmærkelse i Nordjylland.

Pipa holder på - hvalificerede sig til finalen på den store prøve i Kulsø, men mistede desværre den sidste fugl. 

Årets første B-prøve gav flotte resultater til både Quando og Pipa


Årets første B-prøve blev afviklet på Lykkesholm Slot på Fyn med et meget jagtligt setup. Både Blackthorn Quando og Nuthatch Blue Sky Pipa var med i byen. Sørme om ikke det var dagen, hvor det hele gik godt. Quando sluttede som en stærk 1. vinder med CERT efter en flot finale, og Pipa fulgte som 3. vinder med CK.


Stort tillykke til Trond Gjøtterod og Henrik Poulsen som viu delte podiet med:-)


De unge hunde blev hjemme eftersom isen kun lige var af vandet. Det glæder sig til lunere dage, så bliver det deres tur.


Tak til Sanne Ammitzbøl for de lækre billeder.

De røde ræveunger


De røderæveunger fejrede 1. års fødselsdag 24.1.2018 og ud over en dejlig dag med fødselsdagstræning sammen med to af kammeraterne, så er det også blevet tid til fotografering af hofter og albuer. 4 er fotograferet og alle 4 med A og 0. Vi er glade og lettede.


På billedet her er det:

Møgelholts Fox in Copper

Møgelholts Fox in Orange

Møgelholts Fox in Amber

Møgelholts Fox in Rusty

Glædelig Jul og Godt Nytår


Her fra cirkus Møgelholt ønsker vi jer alle to og fire-benede en rigtig dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi kigger tilbage på et dejligt år 2017 og frem mod et nyt år, som helt sikkert bliver godt og spændende.


Vi startede 2017 med at få det dejligste kuld røde ræveunger efter Izar og norske Runner, som vi så flot havde lånt af Evy. Det var igen en fantastisk oplevelse at have hvalpe, og det her kuld var ingen undtagelse. 7 skønne hvalpe og vi må sige, at året i høj grad var i de rødes tegn, og derfor præges forsiden i år af disse. Vi måtte naturligvis beholde to stk:-)


De to nye håb – smukke feminine Amber er en værre krudtugle, frygtløs og lidt vanvittigt. Rusty – den store glade dreng – mild og sød og lidt en Fedtmule.

Quando er også velfortjent på forsiden efter et fantastisk år. Startede for alvor sæsonen med DM-Guld for hold, 2 vinderplaceringer på samme weekend og en flot 5. vinder og Guns Choice på årets eliteprøve. Han er en dygtig dreng.

Resten af flokken har også været med. Twite er præmieret flot i begynderklassen og toppede på Unghundemesterskabet med at være suverænt bedste hund, lige indtil hun mistede den aller allersidste fugl. Skylark har klaret både sin B-prøve og working test i fin stil, Pipa har taget sig sine friheder efter lang tids rekreation, og Bolo og Izar har sørget for, at vi var godt hjulpet på jagterne. Vi sagde i efteråret farvel til vores gamle Derby, 12 år, elsket og savnet hver dag.


2018 bringer med sikkerhed en masse mere hund og dejlige oplevelser med familien og venner fra nær og fjern. Det glæder vi os til.


Glædelig jul og godt nytår


Kærlig hilsen

Luise & Kristian