Nyheder 2023

Nyheder 2023

NYHEDER - ENDELIG!Der er snart gået 9 måneder af 2023 og dette år er ingen undtagelse! Der har været fantatsisk mange skønne og dejlig oplevelser. 


Nuthatch Blue Sky Pipa har fejret sin 14 års fødselsdag - det var en stor dag 


🖤


Den nyligt overståede Mesterskabshelgen i Norge var en fornøjelse. Ikke mindre end 9 hunde fra Kønnel Møgelholt startede og det var med superflotte resultater. 

Møgeøholts Bubbles of Clyde blev flot 3. vinder af Unghundemesterskabet sammen med Inger Elden

Blackthorn Icatch vandt den individuelle WT med Cert og sluttede som en flot 2. vinder af Mesterskabet for elitehundene

Møgelholts Painted Black Twite blev nr. 3 i den individuelle WT


🖤


Brahetrolleborg Game Fair og Profine Nations Cup afholdes hvert 2. år. I år var en fantastisk oplevelse for både Kristian og jeg. Efter 3 dages skarp international konkurrence kunne Luises hold titulere sig med titlen "Vinder af"! og Kristians, som blev indkaldt som reserve, kunne med sit hold være stolte af en flot 2. plads. 


🖤


Blackthorn Icatch vandt DRK Open på Momhøje og blev Guns Choice


🖤


Abergowans Tweed har fået Exc. i både Debutant, Beginner og bestået WT-Beginner. Han er også fotogarferet med A og 0.


🖤


Møgelholts Sky MacDougall har også fået Exc. i både Debutant og Beginner og bestået beginner, og fået fotograferet hofter og albuer med B og 0.


🖤


Møgelholts Painted Black Twite sluttede A-prøvesæsonen med at vinde prøven på Samsø med Cert. Det bragte minder om om samme med prøve og flotte resultater med Balder, Quando og Pipa.


🖤

Icatch Hvalpe


d. 28.3.2023 fødte Blackthorn Icatch 9 hvalpe, 4 hanner og 5 tæver. Hvalpene er efter Glen Louch Irish Ranger, og vi er virkelig tilpasse med kuldet. Blåmand fik lov at blive boende, og de andre hvalpe nyder vi at høre fra.