Om os

Velkommen til Kennel Møgelholt


Kennel Møgelholt er etableret i 2006, beliggende ved Hadsund i Nordjylland og består af 1-2 håndfulde labrador retrievere og to tobenede.


Alle vores hunde er afstamningsmæssigt af jagtlinjer, også kaldet field trial eller formel 1. Vi lægger vægt på, at hundene er afbalancerede og arbejdsglade, og at de fungerer harmonisk med andre hunde samt i vores egen flok. Det er vigtigt for os at vi, selvom vi har mange hunde, har dem herinde som en del af vores hverdag. Det fungerer fint og i god ro og orden med dem alle, når vi da ikke lige har en hvalp som "hærger" flokken og afprøver sin hvalpelicens :-)


Vi har aktid været fascineret af hundenes glæde og evige trofasthed til altid at gøre deres bedste for at løse de opgaver, vi stiller. Det forpligter, og derfor er dressur og markprøvetræning en stor del af vores hverdag. Vi bruger hundene til markprøve, opsamling og jagt, men mest af alt er de fantastiske familiehunde, som vi nyder at have omkring os hver eneste dag både ude og inde.


Vi fører hundene på markprøver, og har begge fine resultater med hundene.


Vi er så priviligerede, at vores hanhunde jævnligt har tæver til parring, det glæder os hver gang og vi nyder at følge hvalpene på deres vej. Vi fik i 2014 vores første kuld hvalpe på Pipa. Det er ikke sidste gang, sikke en skøn oplevelse. Luise har i 2013 bestået DKK's opdrætteruddannelse.

 

Vi er begge er meget aktive i Dansk Retriever Klub. Kristian som instruktør og Luise i det organsiatoriske arbejde. Derudover er vi flittige som hjælpre, vildtforvaltere mv.God fornøjelse på siden.


Luise Rasmussen & Kristian Olesen