Runner

Viltvårdarns Runner


Født: 29.3.2010

SE 29908/2010Sundhed:

HD: B

AA: 0

Øjenslyst d. 4.10.2016 u.a.Gentest:

PRA: Fri

SD2: FriOpdrætter:

Kennel Viltvårdarns

v/ Monica Thoresson


Viltvårdarns Runner:


Det er en stor glæde for os at kunne fortælle, at vi i samarbejde med norske Evy Birkestrand Johansen har planer om et kuld hvalpe efter Viltvårdarns Runner og vores egen NJCH DKBRCH Michnos Izar.


Vi kender Runner gennem flere år og har med stor fornøjelse fulgt både Runner og hendes første kuld efter Izar.


Runner er en fantastisk tæve, rolig, afbalanceret og med en arbejdslyst og arbejdsstil, som tiltaler os meget.  Resultaterne taler for sig selv, Runner har gennemført de norske markprøveklasser uden besvær og er præmieret med flere 1. præmier i eliteklassen. Hun opnåede hele 4 1. præmier på 14 dage.

Runner er flyttet ind hos os, og Kristian har ført Runner på åben A.  Runner fik en flot 1. præmie 14.10.2016 og med den blev hendes titler som norsk og svensk jagtchampion indfriet. Vi er stolte på vegne af Evy og Runner:-)

 

Det første kuld efter Runner og Izar tegner rigtig flot. De nærmer sig 2 år og mange af dem har været under afprøvning i Norge og Sverige. Det lover rigtig godt, de ser ud til at have fået noget nær det bedste fra både mor og far, ligesåvel som deres sundhed er i orden.


Runner er parret ultimo november og forårshvalpe forventes i slutningen af januar 2017. Hvalpe vil blive opdrættet under anbefalingerne fra Raceledelsen for Labrador Retriever.


Er du interesseret i at høre mere om kuldet, så følg med her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os eller Evy.


Evy Birkestrand Johansen:


Telefon: +4797569950

Mail: evyjoh01@online.no