Nyheder 2018

Nyheder 2018

Udlandet venter på Blackthorn Quando

 

Blackthorn Quando repræsenterer i år Danmark på to af de største prøver i Europa - vi er stolte og både Kristian og Quando har spændt hjelmen for at vise det bedste arbejde.

 

Skinners World Cup afvikles d. 12.-13. maj i England, og her er det danske hold repræsenteret ved:

  • Brian Rasmussen med Batmoors´ Hill Clyde
  • Kristian Bredahl Olesen med Blackthorn Quando
  • John Juul Henriksen med Stenhøjgårds Cille-Lovis
  • Kaptajn Danny Fraser med Fendawood Able

 

IWT afvikles i Bologna, Italien den sidste weekend i maj. Her er Kristian på Danmark 1- holdet, som er repræsenteret ved:

  • Rikke Lund med Kennel Abellabbens Beauty
  • Kristian Bredahl Olesen med Blackthorn Quando
  • Kaptajn Danny Fraser med Fendawood Able

 

Knæk og bræk til jer alle sammen, og de øvrige danske hold på IWT:-)

Flere flotte resultater på forårets prøver

 

Mange af hundene har været i ilden i den seneste måneds tid:-)

Amber har fået en flot brugsprøve, så nu kan hun snart også prøve kræfter med de officielle prøver.

Rusty fik en flot 1. præmie i begynderklassen på sin første markprøve B

Quando blev vinderplaceret som 3. vinder med CK i Østjylland og med udmærkelse i Nordjylland.

Pipa holder på - hvalificerede sig til finalen på den store prøve i Kulsø, men mistede desværre den sidste fugl.

Årets første B-prøve gav flotte resultater til både Quando og Pipa

 

Årets første B-prøve blev afviklet på Lykkesholm Slot på Fyn med et meget jagtligt setup. Både Blackthorn Quando og Nuthatch Blue Sky Pipa var med i byen. Sørme om ikke det var dagen, hvor det hele gik godt. Quando sluttede som en stærk 1. vinder med CERT efter en flot finale, og Pipa fulgte som 3. vinder med CK.

 

Stort tillykke til Trond Gjøtterod og Henrik Poulsen som viu delte podiet med:-)

 

De unge hunde blev hjemme eftersom isen kun lige var af vandet. Det glæder sig til lunere dage, så bliver det deres tur.

 

Tak til Sanne Ammitzbøl for de lækre billeder.

De røde ræveunger

 

De røderæveunger fejrede 1. års fødselsdag 24.1.2018 og ud over en dejlig dag med fødselsdagstræning sammen med to af kammeraterne, så er det også blevet tid til fotografering af hofter og albuer. 4 er fotograferet og alle 4 med A og 0. Vi er glade og lettede.

 

På billedet her er det:

Møgelholts Fox in Copper

Møgelholts Fox in Orange

Møgelholts Fox in Amber

Møgelholts Fox in Rusty

Glædelig Jul og Godt Nytår

 

Her fra cirkus Møgelholt ønsker vi jer alle to og fire-benede en rigtig dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi kigger tilbage på et dejligt år 2017 og frem mod et nyt år, som helt sikkert bliver godt og spændende.

 

Vi startede 2017 med at få det dejligste kuld røde ræveunger efter Izar og norske Runner, som vi så flot havde lånt af Evy. Det var igen en fantastisk oplevelse at have hvalpe, og det her kuld var ingen undtagelse. 7 skønne hvalpe og vi må sige, at året i høj grad var i de rødes tegn, og derfor præges forsiden i år af disse. Vi måtte naturligvis beholde to stk:-)

 

De to nye håb – smukke feminine Amber er en værre krudtugle, frygtløs og lidt vanvittigt. Rusty – den store glade dreng – mild og sød og lidt en Fedtmule.

Quando er også velfortjent på forsiden efter et fantastisk år. Startede for alvor sæsonen med DM-Guld for hold, 2 vinderplaceringer på samme weekend og en flot 5. vinder og Guns Choice på årets eliteprøve. Han er en dygtig dreng.

Resten af flokken har også været med. Twite er præmieret flot i begynderklassen og toppede på Unghundemesterskabet med at være suverænt bedste hund, lige indtil hun mistede den aller allersidste fugl. Skylark har klaret både sin B-prøve og working test i fin stil, Pipa har taget sig sine friheder efter lang tids rekreation, og Bolo og Izar har sørget for, at vi var godt hjulpet på jagterne. Vi sagde i efteråret farvel til vores gamle Derby, 12 år, elsket og savnet hver dag.

 

2018 bringer med sikkerhed en masse mere hund og dejlige oplevelser med familien og venner fra nær og fjern. Det glæder vi os til.

 

Glædelig jul og godt nytår

 

Kærlig hilsen

Luise & Kristian