Nyheder

Nyheder 2019

Working Test på Feddet 14. september 2019


Årets sidste officielle for vores vedkommende, og det var en skøn afslutning:-)

  • Blackthorn Quando 3. vinder i vinderklassen
  • Blackthorn Daylight 6. vinder i begynderklassenVi håber på et kuld ræveunger i november....


Vores dejlige Amber er parret i uge 37 med lækre Levenghyl Phoenix - vi krydser fingre:-)

1. udtagelse til DM 2020 


25. august var region Nordjylland vært for første udtagelse til DM for nordjyder, østjyder og midtjyder. En mangeårig tradition, hvor 3 udtagelser afvikles med den første i september og de næste i foråret. 


I år var ingen undtagelse. En flot prøvedag på Frederikshavns træningsplads. Vi er ovenud stolte over to vinderplaceringer:-)


1. vinder Kristian med Blackthorn Quando
2. vinder Uffe Christensen Rosefield Gundog Pedro
3. vinder Luise med Møgelholts Painted Black Twite
4. vinder Peter Abel med Abellabbens Mærsk

Den tid der fløj afsted.....


Første halvår af 2019 er fløjet afsted og med det også nyhederne fra vores egen Møgelholt-kanal:-) Det må der hermed rettes op på.


2019 blev skudt i gang med en skøn juletur til Paris, hvor Leacaz Skylark blev parret med Astraglen Goliath - Max. Resultatet blev det skønneste kuld hvalpe, 8 stkbestående af 2 hanner og 6 tæver født 24.2.2019. Skylark var en dygtig mor og hvalpene har alle fået det bedste fra forældrene. Det var igen en fornøjelse at have et kuld hvalpe i huset. Nu er de alle godt på vej med hver deres dejlige familie. Vi glæder os over alle jeres hilsner og muligheden for at følge jer. 


RM18 Blackthorn Quando har haft en forrygende sæson, og det er næsten ikke til at få det hele med. Hans præstationer på den internationale arena er så flotte og han har i 2019 bevist, at han står distancen med de bedste i Europa.


På den internationale A-prøve i Danamrk i januar blev Qaundo 3. vinder med exellent og CK. Herfter skød han sæsonen i Danmark i gang med en flot1. vinder med certifikat på B-prøven i Sæby.

Igen i 2019 repræsenterede Quando og Kristian Danmark ved Skinners Cup sammen med det danske team. I kan læse historien om teamet her. Det blev suverænt en flot 3. plads til Danmark.

IWT - FCI Internationale Working Test for hold blev afholdt i Holland. Også her var Quando og Kristian med på den danske hold 2. De klarede sig flot og sikkert, men uden for medaljerækken. Vores egen Twite og hende selv var med som reserve uden at komme i spil her. Vi var klar og nød weekenden.


Quando forsvarede sidste års vinder af Retrievermesterskabet i juni måned. Endnu en flot prøve fra DRK's side. Både Quando og Twite kvalificerede sig til seminfinalerne. Her leverede Twite en flot 1. finale men vi måtte bide i græsset på en lang vanddirigering.  Quando derimod tog den hele vejen, også igennem finalen og sluttede med en udmærkelse.


Dansk Retriever Klub arrangerede for første gang Profine Nation Cup i forbindelse med Brahetrolleborg Gamefair. Det var en fantastisk messe og arrangementet fra Dansk Retriever Klub en succes. Kristian og Qaundo deltog på freeteam Jylland, som lagde sig på en flot 3. plads. Quando gik til finalen som topdog, sluttede her med at blive nr. to. Vi kan kun glæde os max over alle de flotte resultater Quando har haft.


Med glæden over Quando var det en enorm glæde at få en lille skøn niece til ham. Blackthorn I-Catch fra Rita Kokeny, som flyttede ind i sommerferien og hun har nu taget huset og os alle med storm. Der er så meget genkendeligt i hende. Hendes mor er Quandos søster Quail og hendes far Levenghyl Phoenix. I-Catch tegner allerede godt. En ærlig lille dame, med et glimt i øjet - ja et blikfang for os, og med en masse lyst og energi til at arbejde for Kristian. 


Der er overvægt i vægtskålen med glæder og minder, men også en som vejer lidt tungere til den anden side. Nemlig at vi efter øjenlysning af Rusty, som han faldt på, tog beslutningen om at finde et andet hjem til ham, da han dermed ikke skulle indgå i vores avl. Han er i dag bedste ven, room mate, friend, team member med den sødste ejer - Maia Korradi i München. Her har han allerede debuteret på working test og har det bedste liv vi kunne drømme om. Det glæder os så meget at se ham vokse sammen med Maia.


Pigerne har også haft travlt i år:-)

Amber er færdig i åben klasse B, og træner nu videre frem mod åben A sammen med Kristian.

Luise fik også startet Twite i åben klasse B efter at Twite i efteråret skiftede chauffør fra Kristian til Luise. 2 flotte 1. præmier i åben klasse er det blevet til, vinderplacering på UWT på sin debut i vinderklassen og flotte takter i at prøve kræfter med de store. Hun gik nogle fine udtagelser til IWT.

Skylark nød at komme i gang igen efter hvalpenes exit og fik også sin næste 1. præmie i åben klasse.

Blackthorn Daylight arbejder med ild og brand under poterne og har prøvet kræfter med begynderklassen, hvor det blev til en flot 2. præmie. En skade satte hende lidt ud af spillet,men hun er nu tilbage på sporet med fuld fart frem igen. Vi har spændt hjelmen godt til her:-)


Nu kigger vi frem dels mod efterårets jagter og opsamlinger og mod nye planer for hundehvalpe, prøver mm.


Vi planlægger at parre Amber i efteråret 2019 og planerne er "næsten bagt færdige". De følger snarest her på siden:-)